• Blog
  • 15 april 2024
  • Geplaatst door TeamGeins

BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Geins start gegarandeerd! Dat betekent dat er geen onzekerheden meer zijn, zoals een minimum te halen verkochte woningen of het verkrijgen van vergunningen. Dat is goed nieuws voor de kopers, en misschien ook voor jou. 

Er zijn namelijk nog woningen te koop! Zie jij jezelf hier al bijna wonen? In deze video vertelt de makelaar je meer over deze geweldige plek.

Planning

In de tweede helft van april wordt de grond in erfpacht uitgegeven en komt de bouwlocatie tot onze beschikking. Dan kunnen we starten met alle voorbereidingen voor de start van de bouw. Naar verwachting gaat de eerste heipaal nog deze zomer de grond in. De prognose is dat de eerste koopwoningen in het voorjaar 2026 worden opgeleverd.

Inschrijven nog steeds mogelijk

Interesse om te kopen in Geins? Er zijn nog woningen te koop! Verzeker jezelf van een woning op deze prachtige locatie. Maak een account aan via de website, schrijf je in voor jouw favoriete woning(en), doe een financiële check bij de financieel adviseur De Kredieter en neem contact op met de makelaar om jouw woonvoorkeuren te bespreken. Welk woningtype wordt jouw nieuwe thuis?

 

Bekijk hier het woningaanbod »

 

 

 

Klik hier om je aanvraag bij De Kredieter te starten »

 

Deel
Gekopieerd!

Breaking news: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Geins staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien