Voorzieningen
Wis hier de filters
Reistijd
  • Lopen
  • Fietsen
  • OV
  • Auto
Wis hier het bereik

Hotspots

Nieuws
De Amsterdamse Poort

Kun je in winkelcentrum Gein en Reigersbos terecht voor je dagelijkse boodschappen, de Amsterdamse Poort, een winkelcentrum op steenworpafstand van Gein, heeft net even een ander aanbod.

 

24 januari 2024
Lees meer
Nieuws
Ruimte en rust in De Hoge Dijk

Ten zuiden van Geins vind je rust en ruimte in recreatiegebied De Hoge Dijk. Het gebied ligt ten zuiden van Geins, ten oosten van de Ouderkerkerplas en ten noorden van Abcoude.

23 oktober 2023
Lees meer
Nieuws
Sportcentrum Pleizier

Wat ooit begon met één bevlogen judoka die judoles in een gymzaaltje gaf, groeide uit tot een gerenommeerd sportcentrum dat tot ver over de stadsgrenzen bekendheid verwierf.

16 oktober 2023
Lees meer
Nieuws
De Tuinen van Hartstocht

De Tuinen van Hartstocht bevinden zich op het terrein van boerderij Hartstocht, het biologisch melkveehoudersbedrijf van Henk den Hartog en Wilma van der Wolf.

3 oktober 2023
Lees meer
Nieuws
Proeflokaal Anna Haen

Voor Anna Haen moet je even de tijd nemen. Het is een landelijk proeflokaal met een streekwinkel, direct naast Anna's Hoeve. De familie Hak boert al sinds 1898 op deze boerderij.

3 oktober 2023
Lees meer
Nieuws
Kaasboerderij Geingenoegen

Kaasboerderij Geingenoegen bevindt zich op 2 kilometer afstand van metrostation Gein. De familie Hogenhout runt het melkveebedrijf waar kaasboerderij Geingenoegen bij hoort.

3 oktober 2023
Lees meer
Nieuws
Buurthuis Gein

Buurthuis Gein ligt aan de rand van Winkelcentrum Gein midden in de woonwijk. Het buurthuis is van maandag tot en met vrijdag open en biedt activiteiten voor jong en oud.

3 oktober 2023
Lees meer
Nieuws
Kinderboerderij 't Brinkie

Kinderboerderij ’t Brinkie is al vijfendertig jaar een ontmoetingsplek voor jong en oud. Op het terrein zijn allerlei boerderijdieren waaronder geiten, paarden, koeien, varkens, ezels en kippen.

3 oktober 2023
Lees meer