• Blog
  • 3 oktober 2023
  • Geplaatst door TeamGeins

Kaasboerderij Geingenoegen

Kaasboerderij Geingenoegen bevindt zich op 2 kilometer afstand van metrostation Gein. De familie Hogenhout runt het melkveebedrijf waar kaasboerderij Geingenoegen bij hoort.

De wandeling naar de kaasboerderij is prachtig. Achter het woonhuis staat een stal voor de melkkoeien die in de zomer dag en nacht in de wei staan. Naast koeien en kalfjes zijn er fokschapen waardoor er in het voorjaar veel lammetjes zijn. Ook scharrelen er varkens rond.

Wanneer je zin hebt in een gezellig uitje, wandel dan vooral eens naar kaasboerderij Geingenoegen. Op de boerderij kun je een stukje kaas proeven en je kunt van alles te weten komen over de dieren, de natuur en de kaas die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Op afspraak is het ook mogelijk om een kaasmaakworkshop te volgen.

De kaaswinkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00-17.00 uur. In de winkel zijn niet alleen de meest voortreffelijk ambachtelijk gemaakte kazen te koop maar ook kun je er terecht voor zuivel zoals verse boerenmelk, karnemelk en yoghurt. Delicatessen uit de streek zoals jam, chutneys en siroop worden ook bij kaasboerderij Geingenoegen verkocht. Voor meer informatie: http://kaasboerderij-geingenoegen.nl/

Tekst en beeld door Ellen Jansen - Content Creator STUDIO1106

Deel
Gekopieerd!

Breaking news: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Geins staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien