• Blog
  • 3 oktober 2023
  • Geplaatst door TeamGeins

De Tuinen van Hartstocht

De Tuinen van Hartstocht bevinden zich op het terrein van boerderij Hartstocht, het biologisch melkveehoudersbedrijf van Henk den Hartog en Wilma van der Wolf.

De hartstocht heeft naast melkvee ook nog pony’s, schapen en een aantal varkentjes. Er is een boerenwinkel, een ijsmakerij en een kleine tuinderij.

De boerderijwinkel is elke zaterdag geopend van 11.00-17.00 uur. Je kunt er melk en vlees kopen en er is Hartstochtelijk ijs verkrijgbaar. Ook kun je er je eigen groenten oogsten als je lid wordt van de Tuinen van Hartstocht. Voor meer informatie kijk je op https://tuinenvanhartstocht.nl/

Het is ook mogelijk om op boerderij Hartstocht je bedrijfsuitje of feestje te organiseren. Je kunt genieten van een rondleiding door de stallen en de weilanden maar je mag ook je mouwen opstropen en in de stallen werken. Boerderij Hartstocht heeft de certificering Educatie-Boerderij wat de kwaliteit van educatie garandeert. Henk den Hartog en Wilma van der Wolf vinden het leuk om kinderen uit de stad het boerenvak bij te brengen en hen het plattelandsleven te laten proeven. Voor meer informatie kijk je op https://www.hartstocht.net/

Deel
Gekopieerd!

Breaking news: Start bouw gegarandeerd!

De bouw van Geins staat gepland voor juni 2024. Er zijn nog woningen te koop. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien