Geins lacht je toe

Nieuw wonen in Gaasperdam? Kies vandaag nog je nieuwe thuis

Duurzaamheid

De woningen zijn verdeeld over twee zeer duurzame woonblokken.

Alles dichtbij

Een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek.

De bouw is gestart!

De bouw van Geins is gestart! Er zijn nog woningen beschikbaar.

Welkom in Geins!

Welkom in Geins!

Gein, een authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Dit eigentijds en groene woonproject is een splinternieuw thuis voor jong tot ouder met een zeer gevarieerd woningaanbod van 104 appartementen, 15 tweelaagse stadswoningen en 15 eengezinswoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn. De woningen zijn verdeeld over twee zeer duurzame woonblokken, Geins I en II, met daarbinnen een stallingsgarage voor auto’s, fietsen en scooters en twee groene binnentuinen. Hier vind je vast een woning die bij jou past! In Geins kun je zelfs meebeslissen hoe je woning en de gemeenschappelijke ruimten er uit komen te zien. Geins is voor iedereen. En met alle faciliteiten en voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk en plezierig maken om de hoek. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen?

Bekijk het aanbod en kies jouw droomwoning.

Bekijk het aanbod

Welkom in Geins

Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Hier komen 134 koopwoningen, rondom gemeenschappelijke binnentuinen voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Amsterdam Zuidoost.

Bekijk de video

Nieuws

Blog
BREAKING NEWS: Start bouw gegarandeerd!
15-04-24 Lees meer
Blog
Wegens succes verlengd: een goede nachtrust, dat is Geins Geluk!
12-04-24 Lees meer
Blog
Video: welkom in Geins
28-03-24 Lees meer
Blog
Een fijne buurt voor iedereen
08-03-24 Lees meer

Veel gestelde vragen

Hoe kun je aangeven dat je interesse hebt in een van de woningen? En zit je dan ergens aan vast? Welk soort woningen komen er in dit project? En waar ligt Geins eigenlijk? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hier . Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Waar ligt ‘Geins’?
Welkom in Gein, een groene en rustige woonwijk in het stadsdeel Gaasperdam in Amsterdam Zuidoost. Het nieuwbouwproject Geins wordt ontwikkeld aan het Vreeswijkpad in Gein, naast het nieuwe gebouw van alles-in-één-school De Knotwilg en het Johan Cruyff Court. Een prachtige locatie aan een groene zone met water, op wandelafstand van winkelcentrum Gein en metrohalte Gein. Het is de perfecte woonlocatie voor een ommetje door stadspark Gaasperplas en of natuurgebied Gaasperzoom. Op deze locatie stond een cluster met oude schoolgebouwen van De Knotwilg en Montessorischool. Deze oude gebouwen zijn gesloopt waarmee ruimte is vrijgekomen voor woningbouw.
Hoeveel appartementen en woningtypen telt Geins?
Geins telt in totaal 134 woningen, waarvan circa 104 appartementen, circa 15 tweelaagse stadswoningen en 15 eengezinswoningen. Kies hier de woning die bij jou past!
Is the information on Geins available in English?
Click this link to read our English brochure. Link to the brochure
Wanneer start de verkoop?
De verkoop start naar verwachting in de tweede week van oktober. Om teleurstelling en onnodige kosten te voorkomen vragen we, voordat je een woning kunt reserveren, om een financiële verklaring van een hypotheekadviseur. Wij werken daarvoor samen met financieel adviseur 'De Kredieter'. Zij kennen alle ins en outs van het project en kunnen je dus snel helpen. Aan de financiële check door De Kredieter zijn geen kosten verbonden. Wel krijg je € 300,- korting op je eventuele hypotheekaanvraag, als je de financiële check door De Kredieter laat uitvoeren.
Hoe kom ik in aanmerking voor een woning in Geins?
Als de pre-sale en/of verkoop start geef je in je persoonlijke account je woningvoorkeuren door. Geins is voor iedereen, toch vinden wij als AM het belangrijk om bepaalde doelgroepen extra kans te geven in de toewijzing van de woningen. Let op de voorwaarden voor een geldige inschrijving: • Zorg ervoor dat je persoonsgegevens volledig en correct zijn ingevuld. De gegevens die je invult worden overgenomen in de verkoopcontracten; • Er is slechts één inschrijving per (toekomstig) huishouden toegestaan. Bij meerdere inschrijvingen worden beide inschrijvingen niet meegenomen in de toewijzing; • De inschrijvers worden ook de kopers in de koop-/aannemingsovereenkomst. Na sluiting van de inschrijving worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt per bouwnummer plaats op basis van zoveel mogelijk de eerste voorkeur van de inschrijvers. Zijn er meerdere inschrijvers met een eerste voorkeur op één bouwnummer, dan wordt er geloot. Doelgroepen die extra kans maken op de toewijzing van een woning in Geins zijn bewoners uit de buurt Gein en stadsdeel Zuidoost, mensen die graag weer terug willen keren naar Zuidoost (remigranten) en bewoners van een sociale huurwoning in Gein. Ook meedenken met de plannen loont! Belangstellenden die actief deelnemen aan de crowdsourcing enquêtes, participatie en co-creatie bijeenkomsten krijgen ook meer kans om te kopen. Wanneer er een bouwnummer is waarvoor geen eerste voorkeuren zijn opgegeven, wordt gekeken naar tweede en daaropvolgende voorkeuren. Er wordt dezelfde wijze van toewijzing aangehouden en deze procedure wordt herhaald totdat alle bouwnummers zijn toegewezen. Bij de toewijzing wordt niet gekeken naar het moment (tijdstip) van inschrijving. Het maakt dus niet uit of je je inschrijft als de inschrijving net is geopend of dat je je inschrijft op het laatste moment net voordat de inschrijving sluit. We vinden het belangrijk dat je de tijd neemt voor het doornemen van de informatie die vanaf de start verkoop op de website wordt geplaatst. Dat helpt je om goed geïnformeerd de keuze te maken voor jouw favoriete bouwnummers.

Interesse in Geins

Meld je hier aan en mis geen enkele update

Brochure

Brochure

Lees alles over Geins

Bekijk de brochure
Brochure English

Brochure English

Read all about Geins

Read brochure

70% verkocht en bouw gestart!

De bouw van Geins is gestart! Er zijn nog woningen te koop, maar het gaat hard. Bekijk dus snel het aanbod en schrijf je in voor jouw favoriete woning(en)!

Ja, laat mij de woningen zien