Laad je op. Je bent thuis.

Vreeswijkpad ligt in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Hier verveel je je nooit. Het is dé plek voor iedereen die houdt van een levendige omgeving.

Overal dichtbij
Van Geins aan het Vreeswijkpad wandel je zo naar metrohalte Gein. Vanaf hier sta je met de metro binnen een half uur op Amsterdam Centraal Station. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed. Binnen enkele autominuten ben je op de A2 en A9. Comfortabel op weg naar je bestemming.

De ideale ligging van de locatie maakt het overigens makkelijk om de auto wat vaker te laten staan. Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden. Met hetzelfde gemak pak je de fiets of het OV. Dat is handig want je bent overal dichtbij. 

Levendige buurt
Tijdens je wandeling merk je op dat in de hoge, groene bomen de vogels vrolijk fluiten. Vol bewondering bekijk je het splinternieuwe gebouw van De Knotwilg, een ‘alles-in-één-school’ met basisschool, kinderopvang en gymzaal. De speelse architectuur verdient een oprecht compliment! Rondom De Knotwilg is veel te ontdekken. Kleuters knutselen ijverig aan hun creaties in het klaslokaal. Je aandacht wordt getrokken door het energieke ritme van djembés. Dat klinkt als een geoefende muziekgroep! Verderop speelt een groepje tieners een spannende pot voetbal in het Cruyff Court.

Behoefte aan meer rust en groen? Rondom Geins vind je schitterend groen. Ga voor een ommetje door stadspark Gaasperplas en of natuurgebieden Gaasperzoom en Reigerbos is het de perfecte woonlocatie. Ook sport en recreatie is op fietsafstand te bereiken. Neem een kijkje op kinderboerderij ’t Brinkie of ga een balletje trappen bij voetbalclub Geinburgia. Naast De Knotwilg en het Cruyff Court komen aan een groen zone met water de nieuwe woonblokken van Geins.Deze levendige plek is fijn thuiskomen. 

Voorzieningen in de buurt
In de omgeving van Geins is een gevarieerd aanbod voorzieningen. Voor je dagelijkse boodschappen wandel je naar winkelcentrum Gein, waar je terecht kunt bij winkels als de Jumbo, Primera en een divers aanbod lokale winkels. Verder vind je er Gezondheidscentrum Gein. Voor nét wat meer aanbod winkels fiets je in 3 minuten naar winkelcentrum Reigersbos. Ook de voorzieningen voor kinderen zijn goed met direct naast de locatie alles-in-één-school De Knotwilg met een basisschool en kinderopvang. Voor oudere kinderen is er een middelbare school op loopafstand. Voor een workout kun je terecht bij Sport en Fitnesscentrum Pleizier. Je bent er zo!

Groen geluk(t)
Tijd om naar buiten te gaan! Kom in beweging en geniet van de frisse buitenlucht. Gein is de perfecte woonlocatie voor een ommetje door de mooie natuur. In nog geen vijf minuten fietsen bereik je de Gaasperplas, een recreatieplas met daaromheen veel groen. De komende jaren wordt deze plek getransformeerd en nog aantrekkelijker om van de natuur te genieten en uitgebreid te kunnen recreëren, sporten en bewegen. Ook wandel je zo naar park en natuurgebied Gaasperzoom. Een groen gebied waar verrassend veel te ontdekken is, met tal van soorten bomen, planten, struiken en grassen. Op de rustige uurtjes spot je er zelfs een rijke vogelpopulatie. Het pure leven in je achtertuin.