Laad je op. Je bent thuis.

Vreeswijkpad ligt in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Hier verveel je je nooit. Het is dé plek voor iedereen die houdt van een levendige omgeving.

Overal dichtbij
De plek is makkelijk bereikbaar, met metrohalte Gein om de hoek. In de omgeving vind je winkelcentrum Gein. Fijn voor je dagelijkse boodschappen. De ideale ligging van de locatie maakt het makkelijk om de auto wat vaker te laten staan. Er is een uitgebreid netwerk van fietspaden. Met hetzelfde gemak pak je de fiets of het OV. Dat is handig want je bent overal dichtbij. 

Levendige buurt
Tijdens je wandeling merk je op dat in de hoge, groene bomen de vogels vrolijk fluiten. Vol bewondering bekijk je het splinternieuwe gebouw van De Knotwilg, een ‘alles-in-één-school’ met basisschool, kinderopvang en gymzaal. De speelse architectuur verdient een oprecht compliment! Rondom De Knotwilg is veel te ontdekken. Kleuters knutselen ijverig aan hun creaties in het klaslokaal. Je aandacht wordt getrokken door het energieke ritme van djembés. Dat klinkt als een geoefende muziekgroep! Verderop speelt een groepje tieners een spannende pot voetbal in het Cruyff Court. Achter De Knotwilg en het Cruyff Court komen aan een groen park de nieuwe woonblokken, daar ontwikkelt Studio 1106 een nieuwe plek om te wonen. Deze levendige plek is fijn thuiskomen.  

Groen geluk(t)
Tijd om naar buiten te gaan! Kom in beweging en geniet van de frisse buitenlucht. Gein is de perfecte woonlocatie voor een ommetje door de mooie natuur. In nog geen vijf minuten fietsen bereik je de Gaasperplas, een recreatieplas met daaromheen veel groen. De komende jaren wordt deze plek getransformeerd en nog aantrekkelijker om van de natuur te genieten en uitgebreid te kunnen recreëren, sporten en bewegen. Ook wandel je zo naar park en natuurgebied Gaasperzoom. Een groen gebied waar verrassend veel te ontdekken is, met tal van soorten bomen, planten, struiken en grassen. Op de rustige uurtjes spot je er zelfs een rijke vogelpopulatie. Het pure leven in je achtertuin.