Samen de buurt maken in Gein!

Gein. De authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Hier wonen betrokken mensen die er geluk, vriendschap en liefde hebben gevonden. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Een eigentijds en groen woonproject voor jong en oud. Alles om in de hoek en in de buurt. Boodschappen, school en misschien familie. Zie jij jezelf al wonen in één van de 135 koopwoningen: een mix van appartementen en rijwoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn? Geins moet met zijn 2 woonblokken, gemeenschappelijke binnentuin en parkeervoorziening echt passen in Gein. We vinden het heel fijn als de buurtbewoners en de belangstellenden met ons mee willen denken over deze ontwikkeling; hoe moeten de woningen er wat jou betreft uitzien? Denk met ons mee en maak ‘t Geins!

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie

Alles dichtbij

Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Naar de locatie

Het Plan

Naar het Plan

Maak ‘t Geins!

Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Er is ruimte voor 135 koopwoningen, rondom een gemeenschappelijke binnentuin voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Zuidoost.

Denk mee met STUDIO1106

De ontwikkeling van Geins doen we niet alleen. Alle betrokken partijen werken samen in ontwerpteam STUDIO1106. Waar ruimte is voor de inbreng van toekomstige bewoners en buurtbewoners.

Droom jij van je eigen koopwoning in Amsterdam-Zuidoost? Deel je woondroom met STUDIO1106. Met de inbreng van toekomstige bewoners en buurtbewoners geven we het plan verder vorm.

Denk met ons mee en maak ‘t Geins!

Denk mee met STUDIO1106

Naar het Plan