Welkom in Geins!

Gein, een authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost met een unieke multiculturele samenstelling. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins. Dit eigentijds en groene woonproject is een splinternieuw thuis voor jong tot ouder met een zeer gevarieerd woningaanbod van 104 appartementen, 15 tweelaagse stadswoningen en 15 eengezinswoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn. De woningen zijn verdeeld over twee zeer duurzame woonblokken, Geins I en II, met daarbinnen een stallingsgarage voor auto’s, fietsen en scooters en twee groene binnentuinen. Hier vind je vast een woning die bij jou past! In Geins kun je zelfs meebeslissen hoe je woning en de gemeenschappelijke ruimten er uit komen te zien. Geins is voor singles, stellen en gezinnen. En met alle faciliteiten en voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk en plezierig maken om de hoek. Zie jij jezelf al wonen in één van de 134 koopwoningen?

Meld je aan als belangstellende en we houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie

Alles dichtbij

Geins ligt aan het Vreeswijkpad in de wijk Gein in Amsterdam Zuidoost. Deze grenst aan de wijken Reigersbos en Gaasperplas. Het is een groene omgeving met ideale bereikbaarheid en voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijke plek om te wonen.

Naar de locatie

Het Plan

Naar het Plan

Welkom in Geins!

Geins wordt een warme plek om te wonen, een buurt die openstaat voor iedereen. Hier komen 134 koopwoningen, rondom gemeenschappelijke binnentuinen voor iedereen. Hier kun je thuiskomen. Of je nu starter op de koopmarkt bent of met je gezin weer terug wilt keren naar Amsterdam Zuidoost.

Het verkoopteam

De makelaar van Geins

In Geins werken we samen met Van de Steege Projectmakelaars. Al decennia begeleiden zij (nieuwbouw)kopers van bouwtekeningen tot sleuteloverdracht. Zij weten je alles te vertellen over nieuwbouw en alles wat hierbij komt kijken. Maak kennis met de makelaar van Geins. Heb je vragen neem dan gerust contact met ze op, ze staan je graag te woord.

Maak kennis met het verkoopteam

Naar het Plan